Ajankohtaista

Kauden sponsorikuviot

14.09.2022

Koronan väistyessä ja ihmisten palatessa katsomoihin halusimme lähteä taas tukemaan kotimaista huippulätkää. Mutkan kautta saimme tehtäväksi Kalpan uudistettujen pukkaritilojen kalusteet kesällä. Hieroimme samalla kasaan sponsoripaketin ja meillä on nyt Niiralan montussa laitamainos tulevalle kaudelle. Kalpan uusista kopeista hieno videonpätkä täällä.

Keskisuomalaista kiekkoakin toki tuemme, tällä kaudella KeuPan Mestis-joukkuetta. Kuvia tästä seuraa perässä.


Muutos yhtiön hallituksessa

27.02.2020

Yhtiön hallitus järjestäytyy uudelleen seuraavan tilikauden vaihdoksen yhteydessä 1.4.2020. Hallituksen uusi kokoonpano on: hallituksen puheenjohtaja Jarmo Riukulehto, hallituksen jäsenet Pekka Pohjonen ja Esa Pohjonen.


Toimitusjohtajan vaihdos

02.01.2020

Muuratpuu Pohjonen Oy:ssa siirryttiin uuden vuosikymmenen vaihtuessa jo perheyhtiön kolmannen sukupolven komentoon, kun Pekka Pohjosesta tuli yhtiön uusi toimitusjohtaja. Hän ottaa tehtävän vastaan Esalta, joka on jättäytymässä toiminnassa taustajoukkojen puolelle 30-vuotisen toimitusjohtajakautensa jälkeen.


Kummipelaaja JYPissä

02.01.2019

Päätimme lähteä tällä kaudella tukemaan JYPiä muutenkin kuin kausikorttien muodossa, jotka firmalla ovat olleet jo yli 30 vuotta. Vaikka kausi ei tuloksellisesti ole mennyt tähän saakka suunnitelmien mukaisesti, on ollut hienoa olla mukana seuran yritysyhteistyöverkostossa. Ja nythän ratkaisupelit vasta alkavat! Kuvassa vasemmalta Jarmo Riukulehto, kummipelaajamme Markus Jokinen ja Pekka Pohjonen.

JYPin kummipelaaja


Corian® -auktorisointi

31.03.2017

Niin kutsuttujen solid surface- materiaalien käyttö on viime vuosina jatkuvasti lisääntynyt etenkin julkisten tilojen erikoiskalusteissa, joissa haetaan sekä näyttävää ja saumatonta ulkonäköä että kovaa kulutuskestävyyttä ja siten pitkää käyttöikää. Kyseisen tuoteperheen edelläkävijä, suurin ja kaunein, on DuPont Corian®.

Yrityksemme on saanut valmistajan myöntämän auktorisoidun Corian® -valmistajan aseman. Aseman saavuttamiseksi olemme osallistuneet valmistuskoulutukseen Belgiassa. Lisäksi valmistajan edustaja on käynyt arvioimassa sekä tuotantoprosessiamme että toteuttamiamme korkeatasoisia Corian®-kalusteita. Nyt voimme antaa asiakkaillemme DuPontin takaaman 10 vuoden takuun valmistamillemme Corian®-kalusteille. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin Kuvia-pääsivun alla.


Uudet nettisivut

15.10.2015

Muuratpuun uudet nettisivut ovat lopultakin valmiit ja julkaisukunnossa! Pientä fiilausta on vielä luvassa, jotta kaikki toiminnot pelaa kunnolla kaikilla eri laitteilla.  Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tarkoitus on tuoda sivuilla esiin etenkin kuvia toteuttamistamme haastavista kohteista. Pitkiä sepustuksia ei kukaan jaksa lukea, joten jos haluat lisätietoa palveluistamme, soita tai laita sähköpostia. Yhteystiedot-alasivulta näet keitä me olemme.


  • aaa luottoluoka
  • Corian-fabrikaattori
  • aaa luottoluoka
  • aaa luottoluoka
  • AAA-serti